FERIE- EJERLEJLIGHED SÆLGES BILLIGT

Velholdt lejlighed sælges

Boligkomplekset har helt ny isolerende facaderenovering, som giver et lavt energiforbrug, balkoner er har i år gennemgået renovation med ny fiberbund – et kompleks der er velplejet og nyistandsat.

Lejligheden:

En virkelig flot velholdt 2 værelses ferielejlighed på 70 m2, beliggende i veldrevet kompleks med administrator egen vicevært, centralt beliggende idyllisk i Hahnenklee tæt på alle attraktioner.

Vi har valgt at sælge denne vidunderlige lejlighed midt i de naturskønne bjergområde, som byder på masser af idylliske områder, naturoplevelser, sport og masser af turisme.

Lejligheden indeholder: Entré, nyt køkken med nye hårde hvidevarer og spiseplads til 4 personer, badeværelse med brusekabine og toilet, soveværelse med dobbeltseng og skabe, stue med møbler og 2 ekstra sovepladser samt sofagruppe og skabe, tv, der er udgang fra stuen til lille hyggelig sydvendt balkon, med udsigt til bjergene.

I komplekset er kælderen indrettet med et lille motionsrum, sauna, billiard, bordtennis og et vaskeri i kælderen – der medfølger også et rum til opbevaring.

Området:

Lige ved døren er der både vintersport og sommerturisme og dermed rigtig gode muligheder for udlejning og få en lejeindtægt – lejligheden er godkendt til helårsbeboelse.

En lejlighed der bør ses og som er en rigtig klog investering, området er i konstant udvikling og der investeres konstant i nye tiltag, med masser af tilbud til turister og især cykel/skisport hvor byen har meget at byde på.

Komplekset har 13 lejligheder, gratis P.plads – lille motionsrum, eget vaskeri og meget mere.

Udlejning

Hvis du ønsker at udleje kan det ske permanent (helårlig) eller på ugebasis, i købet medfølger website, brochuremateriale

Ren handel eller bytte 

Står du med en motorbåd, ejendom eller lign kan dette indgå i handel efter nærmere aftale

 

Kontakt: 51518264 eller info@harzferie.dk  

Kontantpris 395 000 kr