FOR BØRN

fribad

Der findes mange steder rundt i Harzen parker med svimmingpool, og større badeland for både børn og voksne, se eksempelvis: www.aqualand-osterode.de som er et fint badeland.

1307268183608sommerrodelbahn-540x360hk

SUPER RUTCHEBANER                                                                                                                  Der findes flere byer med super rutchebaner, Hahnenklee som den nyeste og sjoveste, som ligger meget tæt på lejligheden også i eksempelvis Skt. Andreasberg, Braunlage, Thale m.v. findes de sjove bobbaner, se www.erlebnisbocksberg.de

Man tager svævebanen op og rutchebanen ned af bjerget, selv voksne bliver børn igen efter sådan en tur, man kan selv bremse slæden hvis det går for hurtig.

Märchenwald – eventyrland for de  mindste.       maerchenwald_gr_JPG

Tæt på svævebanen i Bad Harzburg finder du “Der Märchenwald” eller eventyrskoven, her er der spændende figurer som Tornerose, Hans & Grethe, Snehvide og mange flere, der er mange  forlystelser til de mindste i familien.

Tæt på svævebanen er en fin park hvor der også tilbydes minigolf, masse af café liv på gågaden og naturligvis svævebanen og kurparken