SOLE THERME KURBADE

kurKurbade er en integreret del af Tysk kultur og der er gode muligheder for at besøge kurbade i Harzen området. Man skal være opmærksom på at det er normalt for de fleste kurbade at man er nøgen – det er dog tilladt at have badetøj på. Der kan dog være krav om at man ikke har badetøjet på i saunaen. Der har man så lov til at bære et håndklæde. Børn er tilladt, men det er ikke et badeland med rutsjebaner og så videre. Du kan få stor fornøjelse af de varme mineralbade, saunaerne og dampgrotterne i ”Heisser Brocken” – http://www.kristalltherme-altenau.de – som ligger i Altenau, få km fra lejlighederne Det er bestemt et besøg værd og man kan hurtigt få nogle timer til at gå der – der er mulighed for at leje både badekåbe og håndklæder ganske billigt og der er restaurant og cafe på området

Stort nyt kurbad i Altenau                                                                                                             Få km fra lejlighederne ligger Altenau, her har man et “vaskeægte Tysk kurbad”.38_159_Innenbecken_Thermalwasser

Kurbadet har åbent 365 dage om året og tilbyder en masse former for wellness og personlig pleje. Ved den indendørs pool kan du ligge på særlige stole og slappe af, hoppe i bassinet og svømme fra indendørs til udendørs. Derudover findes flere saunaer, mineralbade og en dampgrotte. I området findes café, restaurant og en lille bar. Udendørs er der fine afslapningsområder med flere pools som alle er opvarmet. Dagen igennem tilbydes flere behandlinger. Rendyrket nydelse i Altenau, med Tysklands reneste vand.

sole therme

Bad Harzburg har meget at byde ind med på SPA & WELLNESS området. De kendte kur & saltbade er både sunde og helbredende.

SOLE-THERME SALTBADE: Er noget af det bedste og sundeste man finder. Det “gyldne vand” hentes op fra en 840 meter dyb kilde og pumpes ud i 4 systemer i swimmingpools og spabade som er 32 grader varme. Man har så gode resultater med det saltholdige vand. Salt er liv! og lindrende på mange sygdomme.

Man bruger saltbade til folk der har haft en længerevarende sygdom. Det tilbydes også til behandling af eksempelvis gigtsygdomme, muskelsmerter og problemer med ryggen. Folk med luftvejssygdomme som astma og bronkitis kan med fordel også bruge saltbade som led i behandlingen.