MOUNTAINBIKE NATUR

MTB_IMG_1678.jpg06_01

Mountainbike turen gennem stok og sten, langs floder, søer op og ned af bjerge på velafmærkede ruter gør Harzens natur til et paradis for Mouintainbikere

 Med hånden på bremsen, fødderne på pedalerne og koncentreret blik forud erfarer mountainbiker også i Harzen regionens sande magi i sadlen!

Hurtig veksel over stok og sten, bjerg og dal – hvad der er at se igennem den berømte Harzer mountainbiker-brille, forbliver skjult for andre. Lysegrønne løv- og blandede skove, uigennemsigtige fyrretræsskove og dybe slugter flyver forbi.

Munter veksel mellem skovveje og stejle grusveje, smalle trails, stenede blokerede passager, eventyrlige strækninger med spring og hårnålesving og så igen blød skovbund, du føler cyklen næsten “løber” af sig selv.

I nationalparken Harz oplever mountainbiker fuldkommen stilhed og oprindelig vildnis, stejle klipper og uventede udsigter. Allerede få kilometer længer fremme kan man opdage imposante kulturmonumenter, små Harzbyer og kuriøse yndefulde grøfter med minehuler, som fortæller om en lang minetradition.

En mountainbiketur i Harzen levner indtryk, der næsten ikke kan være mere spændende. For mange biker står det derfor fast: Harzen er den bedste mountainbiker-region i norden

På de velafmærkede ruter byder den til ethvert krav det passende: let til ekstrem, højt op eller downhill, kort og bekvem eller lang og anstrengende.
Oplev det særlige kick – i Harzen!